Waarom Credas Recruitment

  • Jaren ervaring binnen de IT en Techniek sectoren waardoor wij beschikken over een uitgebreid netwerk van geschikte kandidaten!
  • Dankzij deze ervaring ook de kennis en “know-how” om te weten wat past en wat niet past!
  • Een transparante en eerlijke aanpak waardoor jij altijd op de hoogte bent en weet wat er speelt!
  • Lerende organisatie: wij doen na een succesvolle bemiddeling altijd een korte evaluatie samen met de klant om te kijken hoe we de samenwerking en service kunnen verbeteren!

1. Oriënterend gesprek

Tijdens dit gesprek bespreken we wat onze organisatie kan toevoegen aan jouw bedrijf. We identificeren waar jullie behoefte ligt en of we daar bij kunnen helpen. Daarna nemen we je, van A tot Z, door onze werkwijze en laten zien welke waarden wij hanteren in het selecteren en voorstellen van kandidaten bij jouw organisatie.

2. Voorwaarden gesprek

Zodra wij gezamenlijk hebben besloten dat wij jouw organisatie verder kunnen helpen door onze expertise en werkwijze, bespreken we de voorwaarden die wij hanteren. Door dit vroeg in het traject te doen weten beide partijen wat we van elkaar moeten verwachten.

3. Start van een zoektocht

Wij gaan aan de slag om kandidaten te vinden die passen binnen de criteria die wij van jullie mee krijgen. Daar gebruiken wij een tal van verschillende “resources” voor die ons ondersteunen in het identificeren en benaderen van super kandidaten!

4. Voorstel Fase

Wij stellen een kandidaat voor aan jouw organisatie en kijken samen of dat dit een goede fit kan zijn!

5. Gesprek Fase

Wanneer er een positieve terugkoppeling wordt gegeven over een kandidaat, regelen wij een kennismakingsgesprek. Hierin ondersteunen wij het traject door beide de kandidaat en jouw bedrijf voor te bereiden op het gesprek en duidelijke terugkoppeling te faciliteren.

6. Aanbieding Fase

Na twee of drie goede gesprekken en een positief gevoel vanuit beide kanten bespreken we samen hoe een aanbieding eruit moet zien.

7. Contract Fase

Zodra wij het contract samen hebben besproken en alle twijfelpunten verholpen hebben zorgen wij dat het contract ondertekend wordt!

8. De kandidaat begint zijn of haar avontuur bij jouw organisatie! Snijden jullie alvast de taart aan?