Over ons

Recruitment kan anders, dat is voor ons duidelijk. Wie kent niet de verhalen over onrealistische salarissen, het ghosten van kandidaten en privégegevens die rondslingeren?

Het lijkt alsof de recruitment sector focus verloren is. In plaats van partners, zijn kandidaten en opdrachtgevers nummertjes geworden in de eeuwige jacht naar meer omzet. Het menselijke aspect? Dat is compleet verdwenen.

Het gaat niet om werkzoekenden en opdrachtgevers, maar de juiste mensen aan elkaar te verbinden. Om te zorgen dat beiden er beter, sterker en gelukkiger van worden.

Dit lukt echter alleen wanneer alle betrokken partijen op basis van “Credas”, het Latijnse woord voor vertrouwen, met elkaar omgaan. Dit vertrouwen bereik je volgens ons het beste door een transparante, eerlijke en mens-georiënteerde aanpak te hanteren. Op deze wijze brengen wij het persoonlijke element terug in het recruitment vak.

Over het team

Credas Recruitment bestaat uit jonge professionals die op een sociaal bewuste manier werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar willen brengen. Dankzij het besef dat een gehaaide sales cultuur een kort termijn gedachtegoed is die meer schaadt dan oplevert, heerst binnen Credas het principe: “kwaliteit boven kwantiteit.”

Anton Decuypere

Founder

Anton is Founder van Credas Recruitment en is momenteel ongeveer 4 jaar actief binnen de recruitment industrie. Met een heel andere studie achtergrond is hij het vak ingerold vanuit een parttime studentenbaan en kon hij het recruitment vak niet meer los laten. Binnen Credas is hij verantwoordelijk voor de Technische vacatures.

Ricardo Jozefa

Senior Recruiter

Ricardo is Senior Consultant binnen Credas Recruitment. Begonnen in de sales, verder gegaan in service en uiteindelijk een perfecte combinatie gevonden binnen recruitment. Inmiddels is hij al ruim 3 jaar actief binnen de IT sector en gaat hij dit de komende tijd voortzetten binnen Credas.

Samen hebben Anton en Ricardo veel succesvolle bemiddelingen achter de rug met als doelstelling om meer werkzoekenden aan een leuke nieuwe uitdaging te helpen en tegelijkertijd bedrijven te ondersteunen met het vinden van toekomstige collega’s.